Usch för måndag

Hejsan!
Det är inte nog med att man ska ha söndagsångest och måndagmorgonsångest - måndagen måste vara i hela 8 timmar. Sista lektionen är franska också - till råga på allt. Jag avskyr franska mer än att få fiskgratäng när jag är hungrig i skolan. Det är så jävla illa och det ger mig sjukt mycket ångest. Vill inte ens gå in på lektionerna eftersom jag vet hur dålig jag är på språket och hur lite jag är villig att lägga ner tid på det. Det är en sån sjukt befriande känsla att veta att det är slut efter denna termin. Längtar till tvåan när jag slipper det.
Idag började vi med Fysik 1 och hade lite genomgång. Tror det kommer vara en ganska okej kurs även fast jag inte varit så toppen på det i mitt liv.
I fredags var jag på mitt första kuratormöte och jag vill inte dit igen. Kändes bara extremt konstigt att dela med mig av mina problem till en främmande människa som ställer massa jobbiga följdfrågor. Tog en ny tid eftersom mamma vill att jag i alla fall ska ge det en chans (vilket jag tycker ett samtal är...). Det blir nog inte många besök dit tror jag.
 
 
kramis