Skolångest

Hejsan!
Det är gott nytt år och hela den grejen. Jag vet, askul. Tusen nyårslöften att försöka hålla och så är det "new year - new me"-känsla över allt. För det är just det här året som hela ditt liv kommer förändras och du kommer bli en bättre människa. Gud förlåter alla dina synder och du ser världen med nya ögon. Du är redo att bli oskuld på nytt och leva life.
Men det är också ny termin i skolan och jag är så jävla oredo. Jag kan inte ens beskriva min oredo-ighet med ord. Den är helt enkelt utav en annan värld.
Som jag delat med mig av på min instagram så har jag under hösten 2015 drabbats av mina livs första panikångest attacker. Det nya året började jag sedan med ännu en attack och jag är så himla trött. De kommer från ingenstans och förstör mig. Mitt hjärta börjar bulta extremt fort - senaste gången mådde jag även illa och ville spy. I huvudsak så brukar de ge mig hjärtklappning, svettningar, andnöd, extrema panik-känslor och en känsla av att tro att jag ska dö. De kommer väldigt plötsligt - som jag skrev och de kommer med sådan kraft att jag inte hinner förbereda mig eller ens börja lugna min kropp. Så det suger. Det jag ville komma fram till var i alla fall att jag börjar imorgon (torsdag) och har prov onsdag nästa vecka. Ett jättestort SO-prov som dödar mig inombords för jag vet att jag inte kommer hinna eller ta mig tid till att plugga. Att bara veta att det ligger där och väntar på att jag ska skriva det ger mig sjuk ångest. Jag vill inte ens gå till skolan.
Jag får även nya kurser i år och det känns som att allt i världen försöker sätta käppar i hjulen på mig. Så vi får se hur fantastisk eller ofantastisk denna termin blir.
Gott nytt!