Pusta ut

Hejsan!
Första dagen på vårterminen i ettan är avklarad och avslutad, så nu kan jag äntligen pusta ut. Trots en klump i halsen då jag klev innanför dörrarna till skolan så har dagen flutit på relativt väl. Det var roligt att träffa kompisar då jag inte umgåtts med någon under jullovet. Dagen bestod endast av 3h kemi och sedan lunch vilket var skönt. Att sluta tidigt idag var nog välbehövligt för överlevnaden.
Mammis och syster kom och hämtade mig efter skolan för att handla lite. Så jag köpte mina vinterskor. Det har inte blivit av då det max har varit -4 ute och mina Nike har funkat bra, men det var jävligt kallt imorse när jag sprang till bussen. Så jag och syster är ägare av två exakt likadana skor från Din Sko.
Nu på eftermiddagen har jag inte gjort något alls. Har setat i soffan och kollat på kungafamiljen samt lagat mat. Egentligen tänkte jag börja plugga till mitt so-prov men varken ork eller lust till det fanns. Tar igen det imorgon...kan jag i alla fall inbilla mig.
Igår fyllde förresten min lillasyster FEMTON år vilket är helt sjukt!!! Fattar inte hur hon kan vara så gammal när jag är så liten hehe.